Yritys

Ajankohtaista: Varaa kesän ulkomaalaukset hyvissä ajoin! Uutena tuotteena toimme Pohjois-savon aluelle mikrosementin vuoden alusta alkaen. SOITA HETI: 045-8089002

Haluamme tulla tunnetuksi hyvän palvelun ja korkean laadun maalausliikeenä. Se tarkoittaa meillä Kuopion Pinnassa sitä, että tahdomme tehdä työmme teillä niin hyvin, että tahdotte tilata meiltä palvelua myös jatkossa. Tämä edellyttää asiakastyytyväisyyttä palvelussa, hinnassa, laadussa ja takuussa.

Toimintamme lähtökohtana on hyvä asiakaspalvelu ja tosissaan touhuavat työmiehet. Me pyrimme palvelemaan samalla sekä suuria rakennusliikkeitä, että yksityisiä kuluttajia ja kaikkia siltä väliltä. Tarpeen vaatiessa pystymme hoitamaan kunnialla suuremmankin urakan, siitä todisteena olkoon Kuopion uusin maamerkki eli Matkuksen kauppakeskus, jonne urakoimme tasoitus- ja maalaustyöt.

Tavallisesti yhteistyö lähtee käyntiin sillä että saamme tarjouspyynnön, jonka jälkeen käymme tutustumassa kohteeseen paikanpäällä. Sen jälkeen lähetämme tarjouksen ja lopuksi sovitaan urakasta. Kohdetta valitaan tekemään sellaiset työmiehet, jotka ovat vahvimmillaan teidän projektinne töissä. Hyvä lopputulos todetaan yhdessä teidän kanssanne työmaan loppukatselmuksessa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Marko Pihtola, 045-8089002

Kommentointi on suljettu.